Steampunk Time Device

En nog een Steampunk design uit de oude doos… ( pfew, dat zijn veel dubbele lagen… ‘t is een doos, ‘t is een oud project … hm, toch maar twee lagen ).  Peter, een goede vriend, vroeg me om een soort van ‘Time Device’ te maken voor een Larp.  Het idee was dat het zowel duidelijk technologisch als lichtelijk occulte invloeden had.  Aangezien mijn Trilobyte robot toch niet op eigen poten de wereld zou kunnen verkennen ( zie hier ), besloot ik deze robot in te bouwen in een kistje dat ik nog had rondslingeren.

Een oude barebones Arduino werd gebruikt om de wijzers van een oud wandklokje te sturen, samen met enkele leds die door labo testbuisjes schenen, een paar fake tandwielen die ronddraaiden en dan de robot in gang kon zetten.

voorlopig de beste foto die ik overhoud

Het geheel werkte zeer mooi, tot Peter in kostuum kwam opdagen, en het geheel perfect werd !

 

Comments are closed.