Retro, images speak a thousand words

Deze keer heb ik er eindelijk aan gedacht om tijdens het project meerdere foto’s te nemen.  Het design, print en constructie proces heeft een drietal maanden in beslag genomen.  En de komende maanden worden besteed aan de verdere programmatie en tweaks.

De constructie van het hoofd:

Tijdens het proces zijn er heel wat veranderingen gebeurd, vooral wat betreft de batterij.  De plastieken koepel dient enkel om een beeld te krijgen van de verdere richting, en om het geheel te passen.

De evolutie van het torso:

Op dit momenten het design heb ik besloten om enkele veranderingen aan te brengen.  Vooral het systeem van het hoofd vond ik niet helemaal ok, dus heb ik enkele reprints gemaakt.  Ook de electronica in het hoofd heb ik verbeterd door alles mooier te verdelen en zoveel mogelijk kabels te reduceren.

En dan uiteindelijk de finale versie.

Enkel de leds en een beter batterij systeem moeten nog toegevoegd worden.  Volgende hoofdstuk: coderen maar…

Comments are closed.